Sunati-ne: 0725 447 087

Vinuri Rosii

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Vin Rosu Sec Bott Frigyes Blaufränkisch 2011

    Vin Rosu Sec Bott Frigyes Blaufränkisch 2011

    • Producator: Bott Frigyes
    • Soi: Burgund
    • Culor: Rosu
    • Fel: Sec
    • An: 2011
    • Volum recipient (ml): 750
    • Grade Alcoolice (%): 14.0
    • Tara de origine: Slovacia
    Pret: 80,00 Lei

    In stoc

  2. Vin Rosu Sec Vincze Arcanum Sange De Taur 2009

    Vin Rosu Sec Vincze Arcanum Sange De Taur 2009

    • Producator: Vincze Bela
    • Soi: Sange de Taur
    • Culor: Rosu
    • Fel: Sec
    • An: 2009
    • Volum recipient (ml): 750
    • Grade Alcoolice (%): 14.0
    • Tara de origine: Ungaria
    Pret: 114,00 Lei

    In stoc

  3. Vin Rosu Sec Takler Trio Cuvee 2012

    Vin Rosu Sec Takler Trio Cuvee 2012

    • Producator: Takler
    • Soi: Cuvee
    • Culor: Rosu
    • Fel: Sec
    • An: 2012
    • Volum recipient (ml): 750
    • Grade Alcoolice (%): 13.5
    • Tara de origine: Ungaria
    Pret: 40,00 Lei
    La comanda

    La comanda

  4. Vin Rosu Sec Vylyan Mandolas Cabernet Franc 2007

    Vin Rosu Sec Vylyan Mandolas Cabernet Franc 2007

    • Producator: Vylyan
    • Soi: Cabernet Franc
    • Culor: Rosu
    • Fel: Sec
    • An: 2007
    • Volum recipient (ml): 750
    • Grade Alcoolice (%): 15.0
    • Tara de origine: Ungaria
    Pret: 150,00 Lei

    In stoc

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Vinuri rosii, produsele cramelor care se bucura de renume in intreaga lume si totodata sunt apreciate de catre specialistii din domeniu. Fiind vorba de vinuri rosii, perfecte dupa cina, o lista de vinuri alese dupa preferintele prietenilor sau de o colectie de vinuri speciale. Vinurile noastre de calitate, comercializate la preturi avantajoase, va recomandam si la evenimente speciale, ca botezuri, nunti, receptii etc. In comparatie cu vinurile albe obtinerea vinului rosu necesita in plus o macerare mai indelungata a mustului impreuna cu boabele de struguri. In acest fel la vinuri rosii, taninul din coaja boabelor se va transfera mustului. Vinul obtinut poate avea o culoare rosie sau rosu inchis daca timpul de macerare va fi mai lung. De exemplu strugurii rosii daca nu sant lasati la macerat , mustul rezultat va avea o culoare roze, un vin deschis de culoare foarte apropiat ca si culoare cu un vin alb.